Vanavond op tv: Keyl blikt terug bij Witzier

Geplaatst op 1 Augustus, 9:00

De tv-tips van 31 juli

Catherine Keyl zit samen met Özcan Akyol op de bank bij Anita Witzier in TV Toppers. NOS Sportzomer heeft een ander leuke duo te gaste: Raemon Sluiter en Fatima Morero de Melo. Dit zijn de tv-tips van zaterdag 1 augustus 2020.

Racen op Silverstone

Een belangrijke dag voor de formule 1-racers op het circuit Silverstone tijdens de GP van Groot-Brittannië. In de kwalificatierace moeten de coureurs hun beste ronde rijden om een goede uitgangspositie te verdienen. Bij Ziggo zie je een live verslag van de kwalificatiewedstrijd.

Ziggo Sport - 14:15 uur - Formule 1: GP van Groot-Brittannië 

Raemon en Fatima op de bank

Het merendeel van de grote sportevenementen van deze zomer is geannuleerd of verplaatst, maar dankzij het archief van de NOS is er toch heel wat te genieten. Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo hebben voor Mijn sportzomer hun favoriete sportfragmenten uitgekozen.

NPO 1 – 22:20 uur – Mijn sportzomer

Witzier met Eus en Catherine

Wat is het favoriete televisiemoment van Catherine Keyl? Anita Witzier wil het graag horen in TV-toppers, waarin ze de televisievrouw samen met schrijver en presentator Özcan Akyol ontvangt. De twee vertellen waar ze als kind naar keken en welke televisiemomenten ze nooit zullen vergeten.

NPO 1 – 20:30 uur – TV-Toppers

Films op tv

Drie wetenschappers worden ontslagen omdat hun onderzoek naar occulte zaken niet wetenschappelijk genoeg zou zijn. Dus zetten Venkman (Bill Murray), en zijn collega's de geestenuitdrijvingsdienst Ghostbusters op. Tanananaana...!

Veronica – 20:00 uur - Ghostbusters