Vanavond op tv: Tim Hofman debuteert bij Op1

Geplaatst op 27 Juli, 11:44

Maandag 27 juli 2020

Een avond vol primeurs in tv-land. De hit kwis, Nu we er toch zijn én Het zal mij een zorg zijn starten allemaal. En Tim Hofman debuteert bij Op1. Hoe laat en waar lees je in de tv-tips van maandag 27 juli 2020.

Hits raden met Kees en Romy

Drie kandidatenkoppels testen onder leiding van Romy Monteiro en Kees Tol hun muziekkennis. Het doel? Zoveel mogelijk hits zien te raden. Het beste team gaat door naar de finale van De hit kwis!

NPO 1 – 19:10 uur – De hit kwis 

Trots op Pride?

BNNVARA-gezicht Jurre Geluk onderzoekt in deze nieuwe serie hoe er buiten Amsterdam wordt gedacht over Pride. Dit in het aloude format van Nu we er toch zijn waar Eddy Zoey ooit furore mee maakte. Jurre start in Enschede.

NPO 3 – 19:25 uur - Nu we er toch zijn 

Dement en toch gelukkig?

Na Britt Dekker duiken nu twee andere programmamakers bij SBS 6 in de wereld van de ouderenzorg. In Het zal mij een zorg zijn portretteren Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen de bewoners van Ouderenlandgoed Grootenhout. Op deze Brabantse zorgboerderij wonen mensen met dementie.

SBS6 – 21:30 uur - Het zal mij een zorg zijn 

Tim Hofman in Op1

Niet één maar twee primeurs in Op1 vanavond. Tim Hofman is voor het eerst te zien als presentator van de talkshow. Hij vervangt Sophie Hilbrand. De andere primeur is dat er door deze wisseling van de wacht voor het eerst een geheel mannelijk duo te zien is. Tim zit namelijk met Hugo Logtenberg.

NPO 1 – 22:20 uur – Op1