Vier de vele moorden van Midsomer op BBC First

Seizoen 20

Geplaatst op 31 Oktober, 9:00

Het lang verwachte 20e seizoen van het prachtige Midsomer Murders is hier: vier het met BBC First.

Waar denk je aan als je aan het idyllische Engelse landschap denkt? Groene weiden, schattige huisjes, dorpscafé’s, vriendelijke bewoners en … moord? Als je bekend bent met dit specifieke deel van het platteland weet je dat dit precies is wat je kunt verwachten wanneer je naar deze schilderachtige drama kijkt. Seizoen 20 zal niet anders zijn omdat DCI Barnaby (letterlijk) terugkeert naar het plaats delict om nog meer moorden in Midsomer op te lossen. De nieuwe afleveringen beginnen op 21 oktober om 21:00 uur op BBC First.

Dus wat kunnen we verwachten in seizoen 20? DCI Barnaby en DS Winter komen in actie met een nieuwe formidabele patholoog, Dr. Fleur Perkins (gespeeld door Annette Badland van Eastenders) die zich bij het team voegt. Neil Dudgeon die Barnaby spelt zegt: “Ze is niet wat we verwachten om meet e beginnen en ze daagt Barnaby en Winter op verschillende manieren heel erg uit.” Er is ook nog zo veel meer voor het team te onderzoeken, waaronder een vervloekte brouwerij, een elite intellectuele samenleving met een donker verleden, een moordend stripboekenfestival en een griezelcircus. Spannend!

Om 20 seizoenen van moorddadige chaos in Midsomer te vieren kun je bij BBC First stemmen op de meest memorabele Midsomer-moord! Je kunt meer te weten komen en stemmen welke van de top 20 afleveringen je het meest is bijgebleven op: bbcbenelux.com.

Zorg ervoor dat je op 21 oktober om 21:00 uur klaarzit voor het NIEUWE seizoen van Midsomer Murders op BBC First. En vergeet niet je stem uit te brengen. Praat mee over de afleveringen op de Facebookpagina van BBC First en kijk iedere werkdag vanaf 2 december naar de winnende afleveringen!