Rotterdammers naar Portugal voor slot groepsfase

Geplaatst op 11 December, 12:04

Aansluitend op PSV - Rosenborg speelt Feyenoord in het legendarische Estádio do Dragão tegen FC Porto in de UEFA Europa League. AZ sluit tegelijkertijd de groepsfase in stijl af op Old Trafford tegen Manchester United.

Feyenoord neemt het in de laatste wedstrijd van de groepsfase in het legendarische Estádio do Dragão op tegen FC Porto. De Rotterdammers wonnen in de Kuip verrassend met 2-0. Lukt het hem om in de return weer zo'n mooi resultaat neer te zetten?

Overigens is Nicolai Jørgensen niet mee met de Rotterdammers. Hij moet wegens persoonlijke omstandigheden verstek laten gaan. 

Feyenoord

Op RTL 7 zie je de wedstrijd van Feyenoord live na die van PSV. AZ, dat vanavond speelt tegen Manchester United, zie je daarom niet bij RTL 7, maar op FOX Sports 1. Voor wie dat niet heeft, of liever Feyenoord ziet: de samenvatting van AZ tegen Manchester zie je wel weer bij RTL 7: om 23.40 uur!

AZ

AZ hield Manchester United ‘thuis’ in Den Haag op 0-0 en is in vorm. De ploeg kan met kersverse internationals Calvin Stengs en Myron Boadu op Old Trafford misschien voor een stunt zorgen tegen het wisselvallige United.