TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
'BNNVARA werkt aan grote nieuwe improvisatieshow'
10:24Startdatum nieuwe documentaireserie Tygo Gernandt bekend
10:10Stem VANAF NU voor de Televizier-Ring Jeugd 2025
10:10Dit zijn de zeven gekwalificeerden van de Televizier-Ring Impact 2025
10:05Deze 30 programma's maken nog altijd kans op de Gouden Televizier-Ring 2025