Nieuws
Keuringsdienst van waarde over echte nepkaas
Jef Willemsen
  ·  Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Echte nepkaas
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsJe ziet het zesde en zevende seizoen van de hitserie Murdoch Mysteries bij BBC First
Er zijn van die series die nooit gaan vervelen en Murdoch Mysteries is er zo eentje. BBC First zendt daarom het zesde en zevende seizoen van de historische misdaadserie uit.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 08:48De TV van gisteren: Kijkers gaan los om tafelgast Sophie & Jeroen
06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het jachtseizoen, The Survivor
00:46Komende week in GTST: Hoge hotelambities en de ruimhartige Rolex roller
22:00Laatste GTST-maandtrailer van seizoen 34 vol confrontatie en persoonlijk drama
14:10Holland's Got Talent krijgt extra ronde tussen audities en halve finale