Retro in Boxmeer

Geplaatst op 20 Mei, 10:49

Paul en Christe runnen een bed and breakfast in een Brabants dorpje. Skiliefhebbers Aad en Christel hebben een B&B in wintersportstijl in Midden-Delfland en Peter en Anneriet tonen trots hun retrokamers in Boxmeer.

In deze al eens eerder uitgezonden aflevering van Bed & breakfast weer drie totaal verschillende B&B’s. De eigenaren bezoeken elkaars bed and breakfast en bepalen na afloop hoeveel geld ze hun verblijf waard vinden. De eerste logeerpartij vindt plaats in Midden-Delfland. Aad en Christel zijn echte wintersportliefhebbers en die passie laten ze terugkomen in hun onderkomens. Ze gaan met de gasten skiën en bezoeken een zeer bijzondere kunstenaar.

Retrokamers in Boxmeer

Het logement van Peter en Anneriet staat in Boxmeer en bestaat uit verschillende retrokamers. Het gezelschap gaat wandelvoetballen tegen het dorpsteam onder leiding van de internationale topscheidsrechter Pol van Boekel. Paul en Christe runnen een B&B in een Brabants dorpje. De kamers bevinden zich pal naast een kerk in een oude pastorie.