Sabotage

2/5

Arnold Schwarzenegger laat zich niet belazeren

RTL 7

RTL 7 

26 Maart 2019

 20:29 - 22:37

Arnold Schwarzenegger is dan misschien de jongste niet meer, hij staat nog prima zijn mannetje in actiefilms. In Sabotage laat de krasse knar zien dat hij nog steeds ouderwets kan knallen.

Arnie speelt John 'Breacher' Wharton, de leider van een eliteteam van de narcoticabrigade. Zijn taak: de strijd aangaan met 's werelds gevaarlijkste drugskartels.

Sabotage

Bij een van hun acties vinden Wharton en zijn team een enorme hoeveelheid cash. Het is zoveel geld dat ze besluiten een 'kleine' fooi voor zichzelf achter te houden. Die tien miljoen gaat toch niemand missen?

Nou, wel dus. Niet lang na de actie leggen leden van Whartons team een voor een het loodje, ze worden allemaal vermoord. Het lijkt er in Sabotage dus op dat iemand dat geld toch mist.

Actieknaller

Sabotage is een ouderwetse actieknaller zoals Schwarzenegger er in zijn carrière al zoveel heeft gemaakt. Volgens regisseur David Ayer was dat niet helemaal zijn bedoeling.

Hij wilde eigenlijk een spannende thriller maken waarin Arnie uit moest zoeken wie het op zijn mannen gemunt had. De eerste versie van de film duurde bijna drie uur.

De producenten van de film zaten niet te wachten op zo'n lange film. Ze knipten er een hoop thrillerachtige scènes uit, de actiescènes lieten ze zitten.

Opslaan

Over deze film

Titel

Sabotage

Premiere

2014

Regisseur

David Ayer

Acteurs & Actrices

Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams, Joe Manganiello, Josh Holloway

Zender

RTL 7

Genre

Film

Land

VS

Resolutie

1080i

Kijk via on demand

pathe

Pathé Thuis

Kijk