Escobar: Paradise Lost
Tip

3/5

Is Josh Hutcherson een gangsterliefje?

SBS 9

SBS 9 

17 Januari 2020

 20:30 - 22:45

Een Canadese surfdude trouwt met een Mexicaanse schone. Pas dan komt hij erachter wie haar oom is: drugsbaron Pablo Escobar.

Je zou het door alle verhalen over hun misdaden soms bijna vergeten, maar zelfs de grootste criminelen hebben een privéleven. Hoe zou zo'n leven eruitzien?

Escobar: Paradise Lost

Canadees Nick (Josh Hutcherson) en zijn broer Dylan (Brady Corbet) zijn gek van surfen. Maar ja, in Canada is op surfgebied niks te doen.

Daarom verhuizen de broers naar de ongerepte stranden van Colombia. Rust, prachtig weer, prima golven. Alles wat ze willen is daar.

En meer: Nick wordt verliefd op een lokale schone. En deze Maria (Claudia Traisac) ziet hem ook wel zitten.

Als hun relatie in Escobar: Paradise Lost serieus begint te worden, stelt Maria Nick voor aan haar familie. Dat is een bijzondere gewaarwording: haar familie is schathemeltjerijk.

Vooral ome Pablo (Benicio Del Toro) zwemt in het geld. Hoe hij aan die centen komt? Simpel: Pablo Escobar is de bekendste drugsbaron van Colombia.

Josh Hutcherson

Het is een vreemd contrast. Ome Pablo, de familieman die zo goed is met zijn neefjes en nichtjes, is een meedogenloze crimineel.

Nick vindt het maar moeilijk te geloven. Tot hij in Escobar: Paradise Lost stukje bij beetje met Pablo's duistere kant te maken krijgt.

Sinds ze elkaar op de set leerden kennen, zijn Josh Hutcherson en Claudia Traisac een stel. Dat is soms best ingewikkeld: hij woont en werkt in Hollywood, zij in Spanje.

Opslaan

Over deze film

Titel

Escobar: Paradise Lost

Premiere

2014

Regisseur

Andrea Di Stefano

Acteurs & Actrices

Josh Hutcherson, Benicio Del Toro, Brady Corbet, Claudia Traisac, Ana Girardot

Zender

SBS 9

Genre

Film

Land

F/E/B/PA