Nieuws
Friet ontbreekt niet
CTR
  ·  Jeroen Meus maakt in deze Dagelijkse kost een entrecôte Provençale. Entrecôte is een stuk vlees dat afkomstig is van de rug van een koe. De Vlaamse tv-kok bereidt dit vlees slechts kort in de grillpan. De entrecôte Provençale gaat vergezeld van een mediterrane groentesaus. Jeroen gebruikt hiervoor onder meer tomaat, wortel, paprika, venkel, courgette, sjalot en de nodige kruiden. Daarbij komt nog een gemengde salade van eikenbladsla, radicchio en romaine sla. Natuurlijk is dit gerecht pas echt af met huisgemaakte Vlaamse frieten, die Jeroen pocheert. Dagelijkse kost was in september 2010 voor het eerst op de Vlaamse tv-zender Eén te zien. Sindsdien zijn er zes seizoenen gemaakt. KRO-NRV zendt momenteel de laatste afleveringen van de eerste reeks uit.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsNieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 100 heeft een aantal verrassingen in petto
Een nieuw seizoen met nieuwe regels. Postcode Loterij Eén tegen 100 met Caroline Tensen heeft een aantal veranderingen ondergaan.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:29Ook Ilse DeLange deed auditie voor ESF, Numidia lang favoriet
10:09De TV van gisteren: De Verraders-finale trekt zoveel kijkers
06:47Vanavond op TV: The tourist, Make up your mind, Shrek Forever After
22:09Joost Klein gooit het op emotioneel slotakkoord tijdens tweede repetitie Eurovisie Songfestival
16:34Ilse DeLange wil in jury Duitse The Voice