Tip
WithLove.tv-Tip: A Bramble House Christmas

Geplaatst op 3 December om 12:00

On demand

Tien mierzoete kerstfilms

Tot haar grote verrassing ontdekt de alleenstaande moeder Willa dat ze wordt genoemd in het testament van een patiënt die ze tot het laatst verzorgd heeft. Ze erft onder meer een kerstreis naar Bramble House. Het wordt een trip vol verrassingen.

De alleenstaande moeder Willa viert samen met haar zoon Scout de kerstdagen in Bramble House. En het is niet zomaar een vakantie, maar een cadeau van één van de patiënten van Willa die ze in zijn laatste dagen heeft verzorgd. Finn, de zoon van zoon de schenker, snapt niet waarom zijn vader dit voor Willa heeft gedaan en gaat op onderzoek uit. Maar al snel valt hij voor de charme... Een prachtige film, met het échte warme kerstgevoel.

Films streamen met WithLove.tv

Je ziet A Bramble House Christmas op WithLove.tv, dé online streamingsdienst voor liefhebbers van romantische films. Met kerst is de zender ook nog eens helemaal in feeststemming, wan dan staat er elke dag een nieuwe kerstfilm online. De place to be voor jouw xmas guilty pleasures. TVgids.nl tipt in samenwerking metWithLove.tv de hele maand december de leukste kerstfilms.

Een maand gratis kijken!

Als je zin hebt gekregen in lekker veel kerstfilms, een abonnement op WithLove.tv kost 5,95 euro per maand. Maar lezers van TVgids.nl kijken nu de eerste maand gratis. Wie zich registreert via deze link maakt bovendien kans op maar liefst een jaar lang gratis weg zwijmelen met WithLove.tv!