Dries Roelvink lobbyt al jaren voor deelname aan Beste Zangers

Televizier logo

Geplaatst op 6 Augustus om 9:09

Amusement

'Je hoort nog van me!'

Dries Roelvink is eerlijk over zijn ambities: hij wil dolgraag meedoen aan Beste zangers, maar de producenten van de Avrotros-hit lijken de sympathieke volkszanger systematisch te weren.

Althans, die indruk krijgt Dries nu hij ook dit seizoen niet tot de gelukkigen behoort die mogen afreizen naar Ibiza om elkaars werk te coveren. 

Balletje

Het lijkt Roelvink fantastisch om Nederland te laten horen wat hij vocaal allemaal in huis heeft, zo vertelt hij in een interview met Veronica. De beste zangers trekt miljoenen kijkers, dus het zou een ideaal platform zijn. Daarom laat Dries al enkele jaren zijn management een balletje opgooien bij de makers: "Ik probeer me er al jaren tussen te wurmen. Ik heb weleens een kop koffie gedronken met producent Frank Timmer. Hij zei: 'Je hoort nog van me'."

Geef nooit op

Inmiddels is duidelijk dat Dries ook dit seizoen niet van de partij is. Een sof voor de zanger die verbeten doorzet: "Elke keer als ik naar de nieuwe lijst met deelnemers kijk, denk ik: godverdomme! Maar ik geef niet op.”