Heel Holland juichte bij afvaller Expeditie Robinson

Televizier logo

Geplaatst op 11 November om 12:00

Amusement

Na al het gekonkel

In menig Nederlandse huiskamer ging zondagavond een gejuich op na afloop van de Eilandraad. De grootste bondjesmaker van de afgelopen 10 jaar Expeditie Robinson moest totaal onverwacht naar huis. 

In dit stuk gaan we ook zeggen wie die afvaller was, dus als je de aflevering nog niet gezien hebt, hou dan vooral op met lezen. 

Net nu dit seizoen van Expeditie Robinson hopeloos verloren leek, omdat Fien, Yvette en Akwasi iedereen die een beetje sterk was, er een voor een uitstemden. Na Kalvijn en Thomas was Tim (foto)het volgende beoogde slachtoffer. Maar omdat Tim wonder boven wonder de proef won (hij is de enige echte Robinson van dit jaar) richtte de familie Fien aangevuld door Eva Koreman en Eva Cleven haar pijlen op Mariana. 

Mariana is populair

Maar Mariana ging niet zonder slag of stoot. Zij en Tim besloten Fien, die met haar voortdurende gekonkel flink wat Expeditie Robinson-fans op de zenuwen werkte, eruit te stemmen. En dat lukte fantastisch. En zo werd Expeditie Robinson -tegen alle verwachtingen in- gered door Mariana en Tim. En werd Mariana op slag een van de populairste expeditieleden.