Zo gaat het nu met Dirk uit Foodtruck gezocht

Televizier logo

Geplaatst op 9 Juli om 8:23

Amusement

Poffertjes en corona

Dirk Poffers uit Hellendoorn mocht het spits afbijten in de eerste aflevering van Foodtruck gezocht. De poffertjesbakker onthult hoe het hem is vergaan na de opnames. 

Ruim 580.000 mensen zagen in Foodtruck gezocht hoe Dirk eind vorig jaar een oude Amerikaanse truck omtoverde tot mobiele poffertjeskraam. Niet gehinderd door enige ervaring ging hij volledig voor zijn nieuwe loopbaan. 

Werkzaamheden

In een videoboodschap laat Poffers weten hoe hij de afgelopen maanden heeft doorgebracht. Dirk blijkt de coronaperiode gebruikt te hebben om zijn truck te verbeteren. Er waren nog wat technische werkzaamheden te verrichten aan het veertig jaar oude vehikel. Zo zitten er zes nieuwe banden op en heeft hij ook stuurbekrachtiging laten aanleggen.

Onzekere toekomst

De afgelopen maanden waren er geen evenementen waar Poffers zijn waar kon verkopen, maar hij kreeg wel de mogelijk om bij diverse gelegenheden alsnog te werken. Ook al is de toekomst onzeker, de immer optimische Dirk houdt goede moed. Hij verwacht dat na augustus, als de restricties naar verwachting verder afnemen, hij weer vol aan de bak kan.

Bekijk ook