Tip
Videoland-tip: The Handmaid’s Tale seizoen 3

Geplaatst op 6 Juni, 11:38

Hoe gaat het met

De gehate Aunt Lydia kreeg een mes in haar rug aan het einde van The handmaid’s tale een mes in haar rug. Overleeft ze de aanslag? En June besloot in Gilead te blijven.

De eerste twee seizoenen van The handmaid’s tale werden met prijzen overladen. Deze week begint dan eindelijk seizoen 3 van de sciencefictionserie, die zich afspeelt in een wereld waarin de overgrote meerderheid van de vrouwen onvruchtbaar is en de vrouwen die wel kinderen krijgen eigendom zijn van de leiders van de VS.

June

Eerder werd al duidelijk dat lang niet al deze ‘handmaids’ zich hierbij neerlegden. Aan het einde van het tweede seizoen resulteerde dat in een aanslag op de tirannieke ‘Aunt Lydia’. Overleeft ze dit, en zo ja, wat heeft deze traumatische gebeurtenis voor een invloed op haar karakter?Aan het einde van seizoen 2 was June zo goed als ontsnapt uit Gilead. Tot ze besloot te blijven om haar dochter Hannah te redden. 

Het derde seizoen krijgt tot nu toe nog niet zulke goed recensies. The Handmaid's tale zou te veel in herhaling vallen. Afijn, we gaan het zelf zien.