4x de meest hilarische fragmenten uit Promenade

Geplaatst op 28 Juli, 10:30

Lachen geblazen

Vanaf 2 augustus start een tweede seizoen van het satirische programma Promenade. Tijd om terug te blikken op de beste fragmenten tot nu toe.

Oscarnominaties

Zoals we gewend zijn van Promenade, vliegt het programma van de hak op de tak. Ook nu is het weer zover. Waar dit fragment nog begint met de (nogal witte) Oscarnominaties, eindigt het met een bijzondere bekentenis van Henry van Loon. Hij zou namelijk bloed hebben van de Masai-stam uit Afrika. Met een excentrieke demonstratie laat hij aan Ton Kas, Eva Crutzen en Diederik Ebbinge zien dat het ook echt klopt. 

De Derde Wereldoorlog

In januari werd de wereld opgeschrikt door een mogelijke oorlog tussen Iran en de VS. Voor Promenade reden om er een satirische sketch van te maken. Hierin wijken ze al snel uit naar volkeren die onderdrukt worden, zoals de oergoeren, jezidi’s en rohinya’s. Het gevolg: een verwarde Diederik Ebbinge en een sterke mening van Eva Crutzen.

Zijn dit de opvolgers van Gaby in The Bachelor(ette)?

De Vullings Lus 

Wie weet de snelste Vullings Lus? Die vraag stelt Diederik Ebbinge in dit fragment aan zijn team. Aan Henry van Loon de eer om mee te doen aan het spelletje. Wat inderdaad iets te maken heeft met lussen, maar ook met BN’ers en bijzondere namen…

De foodtrends van Eva

Januari staat altijd in het teken van goede voornemens. Ook in Promenade doen ze hieraan mee door de laatste gezonde foodtrends door te nemen met Eva Crutzen. Wat blijkt: je mag weer als vanouds genieten van een hapje bleekselderij, een glaasje met citroensap en een broodje notenboter. Dat wordt smullen! 

Nieuw seizoen Promenade 

Promenade is een satirisch programma met analyse, duiding en een unieke mix van meningen. Vaste gasten zijn acteur Ton Kas en cabaratiers Henry van Loon en Eva Crutzen. 

Het nieuwe seizoen van Promenade is vanaf zondag 2 augustus wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 3.