Deze BN’ers doen mee aan Ranking the stars

Geplaatst op 15 Augustus, 15:13

Vanaf 2 september

Zoals elk jaar wordt het nieuwe seizoen van Ranking the stars een dolle boel. Inmiddels zijn bijna alle BN’ers bekendgemaakt die meedoen aan de populaire show.

Zo blijkt dat Hans Kesting, Bizzey, Marc-Marie Huijbregts, Henk Krol, Gerda Havertong, Patricia Paay en Ryanne van Dorst plaats zullen nemen achter de desk. Of Martien Meiland terug zal keren, is nog niet bekend.

Voor Havertong, Paay en Van Dorst is het niet de eerste keer dat ze meedoen aan Ranking the stars. Met name Van Dorst stal vorig seizoen de show met haar platte opmerkingen. 

Geen Ab Osterhaus

In een fragment van RTL Boulevard noemt Paul de Leeuw ook Ab Osterhaus als deelnemer, maar dit blijkt te gaan om miscommunicatie. Osterhaus dacht namelijk dat het ging om een journalistiek programma, waarin hij kon praten over het coronavirus. "Nu ik zie wat het programma inhoudt, denk ik niet dat het verstandig is om daar aan deel te nemen", vertelt hij aan RTL Boulevard. 

Hoe gaat het nu met de winnaars van Holland's got talent?

Een show vol hilariteit

Ranking the stars is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisiewereld. Paul de Leeuw nam de show mee met zijn overstap naar RTL en zorgde met het vorige seizoen voor veel hilariteit. Dit kwam voor een groot deel door de spraakmakende deelnemers: Martien Meiland, John de Wolf, Karin Bloemen, Miljuschka Witzenhauzen, Roy Donders, Viktor Verhulst, Jörgen Raymann en Steven Brunswijk. 

Ranking the stars zie je vanaf woensdag 2 september op RTL5.