Dit is nu al bekend over het nieuwe seizoen van Veronica Inside

Geplaatst op 3 September, 11:19

De eerste gast is...

Wat niemand had voorzien, gaat toch gebeuren: Veronica Inside komt terug! En wel op vrijdag 11 september. Dit is nu al bekend over de invulling van het veelbesproken voetbalpraatprogramma.

Alhoewel het erop leek dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp nooit meer aan één tafel zouden zitten, schuift het drietal toch weer bij elkaar aan in de studio. Inmiddels is ook bekend wie de eerste gast is van het programma.

Wim Kieft 

Niemand minder dan ex-profvoetballer Wim Kieft zal het VI-trio aanvullen op de eerste avond. "Het is even afwachten hoe die eerste uitzending van VI verloopt", vertelt de voetbalanalist op Radio Veronica. "Dat gaat spannend worden, hè?", reageert Wilfred Genee. Hier heeft Kief meteen een reactie op: "Dat kan natuurlijk ook helemaal fout aflopen. Dat weten wij natuurlijk niet."

Genee heeft voor Kieft al bedacht wat zijn rol wordt in het programma. "Alles is mogelijk. Daar is voor jou een belangrijke rol weggelegd die eerste uitzending, Wim. Jij moet daar als een soort bemiddelaar tussen springen." Grappend reageert Kieft: "Ze wilden eerst Hans Kraay jr. vragen, maar dat is misschien niet zo'n goed idee die eerste uitzending."

Of Kieft nu al peentjes zweet voor de uitzending? "Helemaal niet, ik vind het hartstikke leuk." Hij is nieuwsgierig hoe de eerste uitzending verloopt en dan vooral de onderlinge verstandhouding. "Maar ik heb verder niet zoveel problemen volgens mij." 

3x waarom Frank en Rogier checken in het ultieme feelgoodprogramma is

Champions League

Veronica Inside is niet het enige programma waarin de heren betrokken zijn. Ze waren eerder al als analisten te zien bij de uitzendingen van de Champions League. Echter kwamen de kemphanen elkaar hier niet tegen omdat ze wisselend aan tafel zaten voor de analyses.

Het nieuwe seizoen van Veronica Inside is vanaf vrijdag 11 september te zien op Veronica.