Toon meer

Over Prime Video

Amazon Prime Video is een dienst van de Amerikaanse e commercegigant Amazon. Jeff Bezos begon het bedrijf in de jaren negentig als online boekwinkel, en sindsdien groeide Amazon uit tot een van de grootste techbedrijven ter wereld. Er zit dus enorm veel geld achter de streamingdienst Prime Video.

Extra voordeel

Met Amazon Prime krijg je bij veel producten uit de Amazon webwinkel gratis verzending en levering op de volgende dag of soms zelfs op dezelfde dag. Ook krijg je toegang tot speciale aanbiedingen tijdens Amazon Prime Day. 

Extra kanalen

Naast titels om onbeperkt te kijken en films om te huren of kopen vind je bij Prime Video ook de Prime Video Channels. Hiermee kun je via Prime Video kijken naar programma's, series en films van andere aanbieders. Daarvoor moet dan wel extra worden betaald via een aanvullend abonnement. 

Het aanbod

In de catalogus van Prime Video vinden we een mix van Amazon Originals, producties van Amazon Studios en overige titels, soms recent, soms wat ouder en soms echte klassiekers. De bekendste titels zijn The Boys, The Marvelous Mrs. Maisel, Hunters, The Man in the Hight Castle. 

Kosten

Een abonnement op Prime Video kost slechts 2,99 euro per maand

Abonnees

Wereldwijd 180 miljoen abonnees