Hoe gaat het nu met de mannen van De Bachelorette?

Geplaatst op 2 Augustus, 12:18

Een update

Het is alweer bijna een week geleden dat de laatste aflevering van De Bachelorette op Videoland verscheen. Hoe gaat het nu met de mannen? Je leest het hieronder.

Joey

Gaby koos in De Bachelorette voor Joey. Echter bleek al snel dat het geen ware liefde was tussen de twee vermeende tortelduifjes. In de laatste aflevering maakte Gaby namelijk niet alleen bekend niet meer samen te zijn met Joey, maar ze vroeg voor zijn neus – en die van runner-up Niek – rivaal Jordy alsnog uit. 

"Ik weet niet of ze het voor de kijkcijfer heeft gedaan, maar niet eerlijk om mij daar voor te gebruiken", reageerde Joey later in RTL Boulevard. "Is het dat allemaal maar gewoon een spel geweest? Niek heeft laatst ook gezegd ‘wat een poppenkast’. Misschien. Ik vind het heel jammer hoe zij gedaan heeft. Het is niet respectvol naar mij, naar het programma en naar alle ander jongens."

Inmiddels heeft Joey zijn hele verhaal gedaan in de podcast van Kiki Düren. Nu, een week later, lijkt hij het even rustig aan te doen. In Limburg, met zijn ouders.

Niek

Net als Joey heeft Niek geen goed woord meer over voor Gaby. In RTL Boulevard bekent de Brabander dat hij kookte van woede tijdens de laatste aflevering.

"Ze zei dat ze spijt had dat ze iemand anders niet op dreamdate mee had genomen", vertelt Niek."’Ik vond het oneerbiedig hoe ze dat zei. Het eerste wat ik dacht: ik stap nu op en loop van het toneel af, want ik ben er helemaal klaar mee.  [...] Ik kookte echt. Ik voelde me echt op mijn teentjes getrapt. Dit slaat helemaal nergens op en vind ik ook heel kinderachtig vanuit haar." 

'Winnaar' Joey zwaar teleurgesteld in bachelorette Gaby

De 31-jarige Niek geniet momenteel van de zomer en verkoopt weer vrolijk auto’s in zijn eigen showroom, Marijnissen Occasions. Volgens hem is deze showroom aan het groeien en zoekt hij een vrouw om dit succes mee te delen. Één ding is dus zeker: Niek staat weer open voor de liefde.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hard werken hard genieten 😌 Het is je decadente ventje 💅🏼🥂🤪

Een bericht gedeeld door 🌹Niek “De Bachelorette S1 ” (@niekmarijnissen) op

Jordy

Niet Joey of Niek, maar Jordy kreeg op het allerlaatste moment tóch nog de sleutel van het hart van bachelorette Gaby. Ook voor de Amsterdammer zelf was dit een flinke verrassing, maar volgens hem is het nu 'eind goed, al goed'. In RTL Boulevard vertelt hij dat de eerste date gepland staat.

"Tijdens de reünie hebben we zo min mogelijk tegen elkaar gezegd, zodat we veel te vertellen hebben als we elkaar weer zien. (...) De date staat gepland. We gaan elkaar binnenkort zien en dan hebben we alle tijd van de wereld." 

Jordy is geen onbekende uit het wereldje van BN’ers. Zijn moeder is ex-Utopiaan Alexandra Smidt en zijn achtertante Sylvana Simons. Inmiddels is hij ook bevriend met Gordon, die hij traint sinds het plaatsen van diens maagballon.

Kasper

Het lukte de goedlachse Kasper niet om Gaby’s hart te veroveren. Na een speeddate met Gaby’s ouders kreeg de Twentenaar te horen dat hij exit was. Dit kwam voor hem als een verrassing. "Nee, ik zag het totáál niet aankomen", vertelt hij aan De Buurt. "Ook omdat ik het idee had dat de speeddate met Gaby’s ouders goed ging. De rest van de jongens was daar namelijk niet zo zeker van."

Inmiddels leeft weer het ‘gewone’ leven en beunt hij wat bij met gesponsorde Instagramposts. Hierin verkoopt hij natuurlijk zijn witte tandpastaglimlach.

Boy

Boy was blij dat hij halverwege het programma naar huis werd gestuurd. "De kant waar het nu opgaat, past niet bij mij als persoon", vertelde hij naderhand. "Ik denk dat ik te veel serieuze dingen in mijn leven heb meegemaakt om hierin mee te gaan." Hij doelde hiermee op de commotie rond de zoen van Jordy en Gaby.

Net als vele andere oud-deelnemers heeft Boy inmiddels genoten van een welverdiende vakantie. Samen met zijn dochtertje bracht hij de tijd door in Madrid. Sindsdien vlogt hij erop los, op zijn kanaal met ruim 3000 abonnees. In de vlogs zie je veel andere oud-deelnemers voorbij komen, zoals Niek en Kasper.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

I'm gonna miss you like I'm gonna miss these tapas and thats real❤️ Mijn dochtertje woont in Spanje en dat is natuurlijk soms moeilijk. Vooral als we afscheid moeten nemen na een fijne tijd samen. Vroeger was ik daarom minimaal een week verdrietig en negatief wanneer ik alleen terug kwam in NL. Vaak toonde ik dan vluchtgedrag in werk, slecht eten, feesten, alcohol etc. Twee jaar geleden zei ik tegen mezelf dit gaan we anders doen. Uiteraard ben ik nog steeds verdrietig maar ik ben me er meer van bewust, laat het toe en zet het om in positieve energie. Ik heb alweer een goede workout achter de rug, mijn gezonde maaltijden klaar en ik focus goed op mijn nachtrust. Ik heb een goede focus en werk hard aan mooie nieuwe doelen terwijl ik aftel tot ik haar weer kan zien. Je Boy laat zich niet meer leiden door negatieve emoties en ik raad het iedereen aan ook jezelf daarin te veranderen. Neem het aan van een jongen die van ver komt💪📈

Een bericht gedeeld door 🌹 Boy De Bachelorette (@boy_leonidas) op

Jehtro

Jehtro, die ook halverwege al het veld moest ruimen in De Bachelorette, verschijnt regelmatig op de foto met oud-deelnemer Niek. Verder lijkt het erop dat de Zandvoordenaar zijn dj-carrière weer heeft opgepakt. Binnenkort brengt hij een nummer uit met een label, meldt hij op Instagram.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ontspannen zondagje met “Muchachoo”🙏❤️ #debachelorette #jethrogalung #insightbeach #housequake

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1, 2020 (@jethrogalung) op

Bekijk ook