Kijk terug: De meest iconische momenten uit GTST

Geplaatst op 9 April, 20:37

Cliffhanger

Net als veel andere tv-programma's duikt ook RTL Boulevard de tv-archieven in om de zendtijd te vullen. Zeker nu er dankzij de corona-crisis niet veel te beleven valt in showbizzland. Vandaag diepten ze de vijf meest iconische scenes uit Goede tijden slechte tijden op. En dat is genieten.

Vraag je de gemiddelde GTST-fan naar de meest memorabele scènes in Goede Tijden Slechte Tijden dan is de kans groot dat hij de letterlijke cliffhanger met Bowien Galema (Tanja Jess) noemt. Maar wat te denken van die keer dat Caroline Bruin een dubbelrol speelde en Janine levend wordt begraven door Sofia, de ex van Ludo? Of de adembenemende scène waarin de parachute van een van de acteurs niet open gaat? Je ziet ze allemaal, en nog twee extraatjes in onderstaand fragment van RTL Boulevard.

Overigens is het nog maar zeer de vraag of de cliffhanger van dit jaar ook maar enigszins spectaculair wordt. De opnames zijn vanwege de coronacrisis voortijdig stilgelegd en vandaag werd bekend dat er dit jaar geen nieuwe opnames meer worden gemaakt. De zomercliffhanger, of wat daarvoor door moet gaan, is dan ook eind mei al te zien. 

Zomercliffhanger GTST veel eerder dan normaal