Martien Meiland zoekt naar een nieuwe klusjesman in Chateau Meiland

Geplaatst op 21 September, 8:00

De tv-tips van 21 september

In Chateau Meiland begint de tijd te dringen. Het chateau gaat bijna in de verkoop, maar er moet nog veel geklust worden. En dan blijkt ook nog eens dat Martiens aannemer is verhinderd! Deze nog en nog meer tv-tips voor 21 september, vind je hieronder.

Feest in Bij ons in het kamp

Het neefje van Liesbeth wordt gedoopt. In Bij ons op het kamp is te zien hoe uitbundig de familie de doop van de kleine jongen viert. Verder stonden de optredens van volkszanger Hannes jr. lang op een laag pitje. Nu is dan eindelijk de dag aangebroken dat hij zijn microfoon weer in de hand kan nemen. Maar als het zover is, gooien audioproblemen roet in het eten.

RTL5 – 20:30 uur – Bij ons in het kamp

Weg uit de drukke stad

Voor Kiki, Geert-Jan en hun zoontje Willem begint het wat krapjes te worden op zestig vierkante meter in de Amsterdamse Pijp. Omdat een herenhuis aan de gracht er voor het gezin niet in zit, schakelen ze de hulp in van Voor hetzelfde geld. Hierin neemt Natasja Froger ze mee op een geblinddoekt avontuur langs drie verschillende huizen buiten de stad.  

RTL4 – 20:30 uur – Voor hetzelfde geld

Winnaar The voice senior is sprakeloos bij Jinek

Op zoek naar een nieuwe klusjesman in Chateau Meiland

In Chateau Meiland moet Martien op zoek naar een nieuwe klusjesman als blijkt dat zijn aannemer is opgenomen in een psychiatrische kliniek. Tot die tijd klussen de Meilandjes zelf verder om hun kasteel op tijd af te krijgen.

SBS6 – 20:30 uur – Chateau Meiland

Een kind met autisme

De zesjarige Sam is anders dan zijn leeftijdgenootjes. Gewoon een bijzonder jongetje, vinden zijn moeder (Lies Visschedijk) en vader (Guy Clemens) in de nieuwe feelgoodserie Het a-woord. Als dan toch de diagnose autistische stoornis valt, slaat het in als een bom. Sams gezin besluit er alles aan te doen om het a-woord te vermijden, met alle mislukte goede bedoelingen tot gevolg. 

NPO1 – 21:25 UUR – Het a-woord

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.