Dit is er nu al bekend over Temptation Island: Love or leave

Geplaatst op 17 September, 15:12

Spin-off van Temptation Island

Fans van Temptation Island hoeven niet meer lang te wachten. In november keert de ultieme relatietest terug, alleen wel in een nieuw jasje. Dit is er nu al bekend over Temptation Island: Love or leave.

Nieuwe presentatoren 

Rick Brandsteder en Annelien Coorevits waren seizoenen lang de presentatoren van Temptation Island. Voor deze spin-off hebben zij het stokje overgegeven aan Kaj Gorgels en Monica Geuze. Beide presentatoren zijn geen groentjes op het gebied van datingshows. Monica presenteert ook Love Island en Kaj is het gezicht van Temptation Island VIPS.

Echte liefde

In de vorige edities van Temptation Island was het de vraag of de stelletjes de verleiding kunnen weerstaan. Zogeheten ‘verleiders’ deden er alles aan om een relatie kapot te maken.

Deze keer onderzoeken de koppels of ze eigenlijk wel met de ware zijn. In de villa stuiten ze op singles die op zoek zijn naar een relatie en misschien wel beter bij ze passen dan de huidige partners.

"De koppels gaan dus als het ware als vrijgezel het avontuur aan", vertelt Kaj aan het AD. "Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon, om zo een betere partner te zijn."

Dit zijn alle juryleden van Drag race Holland

Italië

Niet zo gek dus dat Italië het decor is voor dit romantische date-experiment. Hoe de villa eruit ziet, moeten we nog even afwachten. Wel is bekend dat de opnames van start zijn gegaan. Op de stories van Kaj Gorgels was deze week te zien dat de opnames bruut werden verstoord door feestgangers.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november te zien bij Videoland.