Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen in Dit was het nieuws

Geplaatst op 19 September, 8:00

De tv-tips van 19 september

Het is vanavond weer tijd voor een portie humor. In Dit was het nieuws proberen Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen zo komisch mogelijk de vragen van Harm Edens te beantwoorden. Nog meer tv-tips voor 19 september, vind je hieronder.

Oud-deelnemers Wie is de Mol? in Italië

Voor het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zijn niet alleen deelnemers uit het rijke verleden van het programma opgetrommeld. De makers hebben ook een blik oud-Mollen opengetrokken. Het is echter de vraag of de oud-saboteurs voor slechts een paar minuten helemaal naar Toscane zijn gekomen… 

NPO1 – 20:30 uur – Wie is de Mol?

Twee verschillende gasten in Dit was het nieuws 

In Dit was het nieuws verwelkomen de teamcaptains Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen. Van Roosmalen is journalist en staat bekend om zijn gortdroge manier van communiceren. Veldhuizen, die samen met hem de podcast De krokante leesmap presenteert, bekijkt de dingen juist graag positief. Samen proberen ze de vragen van Harm Edens over het nieuws van de afgelopen week zo komisch mogelijk te beantwoorden.

NPO1 – 21.40 uur – Dit was het nieuws

Donny Roelvink wordt flink aangepakt in Ranking the stars

Hoogtijdagen van de Boomtown Rats

De Boomtown Rats schreven muziekgeschiedenis in Ierland. In Het uur van de wolf: De terugkeer van de Boomtown Rats blikt wereldverbeteraar Bob Geldof (bekend van benefietconcert Live Aid) samen met collega’s als Bono en Sting terug op de hoogtijdagen van de Rats. 

NPO2 – 23:15 uur - Het uur van de wolf: De terugkeer van de Boomtown Rats

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.