Simon Zijlemans legt BN'ers het vuur aan de scheenbeschermers

Geplaatst op 22 Mei, 20:35

Simon Zijlemans is vanaf vanavond elke zaterdag te zien met De RTL Sportquiz. Een nieuwe quiz op RTL 7 over - u raadt het al - sport! Viggo Waas en Peter Heerschop zijn vanavond de eerste kandidaten.

In Duitsland rolt de bal weer, maar in Nederland moeten we nog een paar maanden wachten tot de sportwereld weer tot leven komt. Tel dat op bij de afgelopen weken dat we al zonder sport zitten en iedereen snapt dat sportliefhebbers behoorlijk bij de pakken neerzitten. Met hen in gedachten ontwikkelde RTL daarom De RTL Sportquiz, een uur durend spelprogramma over alles wat met sport heeft te maken.

Peter Heerschop en Viggo Waas

In De RTL Sportquiz nemen de komende acht weken iedere zaterdag twee bekende Nederlanders het tegen elkaar op. In verschillende rondes proberen ze elkaar af te troeven met hun kennis over sport. Iedere week komen de vragen uit een selectie van in totaal tien categorieën. Alleen de finale heeft elke weer dezelfde opzet: jaartallen. De quoz wordt gepresenteerd door Simon Zijlemans en in de eerste aflevering nemen Peter Heerschop en Viggo Waas het tegen elkaar op.