Feest en aangespoelde exen in tropisch Thailand

Nieuw seizoen

Geplaatst op 3 April, 13:21

Het is tijd voor de allereerste aflevering van het zesde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Acht singles uit Nederland en Vlaanderen reizen af naar een luxe villa in Thailand. De vonken vliegen er vanaf, maar dan verschijnen opeens hun exen in beeld.

Het is dé guilty pleasure voor heel wat Nederlanders: Ex on the beach: Double Dutch van MTV. En dat blijkt ok wel uit de kijkcijfers, want MTV Nederland vernieuwde het van origine Britse format dit jaar alweer voor de zesde keer. In het programma reizen acht knappe vrijgezellen naar een luxe villa in een zonnig oord om daar lekker te feesten met elkaar. Maar net als de vonken over beginnen te springen, spoelt er (letterlijk!) een ex-partner aan in de witte branding. En dan ontstaat er natuurlijk een dilemma: kiest de single in kwestie voor de aangespoelde ex of toch voor de potentiële nieuwe liefde in de villa?

Spannende dates

Deze eerste aflevering begint volgens MTV zelf in iedere geval meteen goed met 'spannende dates, awkward momenten, lust en misschien zelfs een verrassende twist'. De acht singles luisteren dit jaar naar de exotische namen: Alessio, Ayla, Dante, Dennis, Julie, Levi, Lynn en Olivia.

Dit zijn ze: alle deelnemers aan Ex on the Beach 2020