De geknipte gast
Tip

Goed gesprek met André

NPO 2

NPO 2 

26 Mei 2020

 21:10 - 21:30

Veel mensen hebben behoefte aan een knuffel en misschien nog wel meer aan een knipbeurt. Daar hoeft André van Duin niet op te rekenen in de kapsalon van Özcan Akyol. Maar niets staat een goed gesprek in de weg.

Zijn carrière zat de laatste jaren in een stroomversnelling met mooie programma’s als Heel Holland bakt en Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Afgelopen januari was dat allemaal relatief, toen André van Duin zijn man Martin verloor. In De geknipte gast zit de komiek en presentator tegenover Özcan Akyol. Terwijl hij misschien best toe is aan een knipbeurt, zit die er nog niet in. Tijdens de opnamen raakte Eus zijn schaar niet aan vanwege de coronamaatregelen.

Van Duin viel 14 kilo af

Aan het begin van de coronacrisis zei Van Duijn in het AD dat zijn vrienden hem goed in de gaten hielden. Eus informeert hoe het er nu voorstaat bij de komiek, die destijds ook meldde dat hij na de dood van zijn man 14 kilo was afgevallen. Van Duin praat over een coronabestendig Heel Holland bakt en zijn plannen om de stemming erin te houden.

Opslaan

Over dit programma

Titel

De geknipte gast

Aflevering

15 - André van Duin

Seizoen

1

Premiere

2020

Presentator

Özcan Akyol

Zender

NPO 2

Omroep

BNNVARA

Genre

Amusement

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk