Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Komende tv-uitzendingen
Voeg toe aan MijnGids
Vannacht 00:00 - 00:15h
S16 · 3900 · Gebakken zeeduivel met peperroomsaus, gebakken aardappelen en kropsla.
Morgen 12:10 - 12:30h
S16 · 3900 · Gebakken zeeduivel met peperroomsaus, gebakken aardappelen en kropsla.
Morgen 18:10 - 18:30
S16 · 3901 · Gebakken pittige rijst uit de oven met een salade van komkommer en sojaboontjes met een dressing op basis van sesam, pinda en limoen.
Morgen 23:45 - 00:00h
S16 · 3901 · Gebakken pittige rijst uit de oven met een salade van komkommer en sojaboontjes met een dressing op basis van sesam, pinda en limoen.
21 september 2025 18:10 - 19:00
22 september 2025 12:10 - 12:30h
S16 · 3901 · Gebakken pittige rijst uit de oven met een salade van komkommer en sojaboontjes met een dressing op basis van sesam, pinda en limoen.
22 september 2025 16:45 - 17:00
S14 · 1 · Geplette aardappelen met karnemelk, grijze garnalen en gebrande boter. Er zijn zoveel namen als manieren om deze klassieker te bereiden. Jeroen Meus serveert zijn favoriete versie van smeus, inclusief gepocheerd ei.
22 september 2025 18:10 - 18:30
22 september 2025 23:35 - 23:50h
23 september 2025 07:00 - 07:25
S14 · 1 · Geplette aardappelen met karnemelk, grijze garnalen en gebrande boter. Er zijn zoveel namen als manieren om deze klassieker te bereiden. Jeroen Meus serveert zijn favoriete versie van smeus, inclusief gepocheerd ei.
23 september 2025 12:10 - 12:30h
23 september 2025 16:35 - 16:55
S14 · 2 · Een krokant gebakken kalkoenschnitzel met een pastasalade geïnspireerd op de klassieke Italiaanse 'insalata Caprese'.
23 september 2025 18:10 - 18:30
24 september 2025 00:10 - 00:25h
24 september 2025 07:15 - 07:40
S14 · 2 · Een krokant gebakken kalkoenschnitzel met een pastasalade geïnspireerd op de klassieke Italiaanse 'insalata Caprese'.
24 september 2025 12:10 - 12:30h
24 september 2025 16:40 - 16:55
S14 · 3 · Een zoet dessert in de vorm van een luchtige mousse op basis van plattekaas van geitenmelk. Serveer daarbij gekarameliseerde perziken met honing en krokante stukjes pain à la grecque.
24 september 2025 18:10 - 18:30
25 september 2025 00:00 - 00:15h
25 september 2025 07:00 - 07:25
S14 · 3 · Een zoet dessert in de vorm van een luchtige mousse op basis van plattekaas van geitenmelk. Serveer daarbij gekarameliseerde perziken met honing en krokante stukjes pain à la grecque.
25 september 2025 12:10 - 12:30h
25 september 2025 16:40 - 16:55
S14 · 4 · Jeroen Meus maakt sushi zonder vis. Van kleverige sushirijst, nori vellen, gemarineerde watermeloen en krokante groentes rolt hij heerlijke smaakbommetjes.