Racen in Japan

Geplaatst op 7 Augustus, 16:30

Sean Boswell raakt door een ongeluk tijdens een straatrace zijn auto kwijt. De enige manier om zijn straf te ontlopen, is verhuizen naar zijn vader in Tokio.

The Fast and The Furious: Tokyo Drift is het derde deel uit de reeks, maar vindt plaats ná de gebeurtenissen van Fast Five en Furious 6.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Lucas Black speelt de rol van eenzame tiener Sean Boswell. Om zijn tijd te doden doet hij mee met straatraces.

Wanneer hij wordt opgepakt na deelname aan zo’n race is er maar één manier om zijn straf te ontlopen: verhuizen naar zijn vader in Tokio.

In Tokio komt Sean opnieuw in aanraking met illegale straatraces. Hij neemt het op tegen D.K. (Brian Tee), een straatracer met maffiaconnecties.

Als hij de race verliest, gaat Sean samen met koerier Han (Sung Kang) hard aan de slag om van Sean de beste straatracer te maken.

Lukt het hem om in de herkansing wel van DK te winnen? Je ziet het in The Fast and the Furious: Tokyo Drift. 

Nieuwe cast

The Fast and the Furious: Tokyo Drift is het eerste deel van de serie waar FBI-agent Brian O'Conner (Paul Walker) geen rol speelt. Zijn vijand/buddy Dominic Toretto zit wel in de film: in de allerlaatste scène komt Vin Diesel nog snel even voorbijgescheurd.

Die scène hoort eigenlijk niet eens in de film. Toen Tokyo Drift belabberd scoorde bij testscreenings, vroeg Universal Diesel of hij een cameo wilde doen om de film een boost te geven.