John van den Heuvel over overval Gordon: 'Een nachtmerrie'

Geplaatst op 1 Oktober, 10:12

Fragment terugkijken

Gordon is zaterdagnacht in zijn woning in Amsterdam-Zuid op brute wijze overvallen. Direct na de overval belde hij John van den Heuvel, die in RTL Boulevard woensdag vertelde hoe verschrikkelijk dat telefoontje was. 

Gordon kreeg tijdens de beroving een mes op zijn keel, hij werd mishandeld, vastgebonden en met de dood bedreigd. De twee inbrekers gingen er uiteindelijk vandoor met onder andere creditcards, zijn pinpas en een Rolex-horloge, waardoor wordt getwijfeld of de overvallers wellicht bij de Rolex-bende horen.

Raphaëlla van Love Island hoeft Mattheüs niet meer te zien

Kort na de overval belde hij John van den Heuvel. "Ik had hem zondagochtend net toen het gebeurd was aan de lijn gehad. Hij was zo overstuur dat hij nauwelijks te verstaan was. Ik schrok me te pletter. Mijn vrouw zat er naast en we hadden zoiets van: wat is er aan de hand?! Stukje bij beetje kwam het verhaal, dan weet je wel dat die man een nachtmerrie heeft meegemaakt." 

Caroline de Bruijn: 'Heerlijk om elkaar alle hoeken van de kamer te laten zien'

 

Het fragment waarin John van den Heuvel in RTL Boulevard vertelt over de overval op Gordon, kun je hieronder terugbekijken.