Beau in tranen bij afscheid Rotterdam Project

Televizier logo

Geplaatst op 19 December om 10:40

Amusement

"Huilebalk"

Dinsdagavond werd Het Rotterdam Project afgesloten met een speciale dubbele aflevering. Het was een emotioneel afscheid en presentator Beau van Erven Dorens was zichtbaar aangedaan.

In navolging van The Amsterdam Project gaf Beau van Erven Dorens in Het Rotterdam Project daklozen een kans om hun leven weer op te pakken. Met professionele hulp en een geldbedrag van 10.000 euro worden de daklozen aangemoedigd een nieuwe start te maken en te zorgen voor een dak boven hun hoofd.

Tranen

In de slotaflevering van het seizoen maakt Beau een rondje om te kijken hoe het met iedereen gaat. Hij gaat ook langs bij Soufyan, die dankzij de hulp nu naar school gaat en een plekje voor zichzelf in Rotterdam heeft gevonden. Beau is maar al te trots en noemt Soufyan zelfs een voorbeeld. Bij het afscheid kan Beau zijn tranen niet meer bedwingen. "Ik ben natuurlijk een huilebalk, maar we zouden allemaal een beetje meer vertrouwen moeten hebben in mensen. Kijken wat eruit kan komen, in plaats van wat er allemaal mis kan gaan."

Het fragment:

Bekijk ook