Dit zijn de films van vrijdag 7 mei

Geplaatst op 7 Mei om 11:19

Film

Op tv!

Het is weer weekend! En dus kan je lekker onbeschaamd op de bank ploffen voor een paar goede films. En je hoeft er alleen maar de tv voor aan te zetten. Dus pak de popcorn er maar bij; hieronder een overzicht van de leukste films van vrijdagavond 7 mei!

Zingen met dieren in Sing

In de grappige animatiefilm Sing organiseert de koala Buster Moon een zangwedstrijd voor alle dieren uit de stad. Tot zijn verbazing loopt het storm tijdens de audities, maar al gauw ontdekt hij hoe dat komt: op de poster staat dat de hoofdprijs 100.00 dollar is, terwijl dat slechts 1000 had moeten zijn. Hoe redt de beer zich hieruit? Stemmen van Matthew McConaughey, Reese Witherspoon en Seth MacFarlane.

Meer over Sing bij bij SBS9

G.I. Joe redt de wereld in The Rise Of Cobra

In G.I. Joe: The Rise Of Cobra probeert een wapenhandelaar wereldheerschappij te bemachtigen met een even eenvoudig als onnavolgbaar plan. Hierin zijn belangrijke rollen weggelegd voor een krankzinnige wetenschapper, vier raketkoppen en een rondborstige in leder gestoken femme fatale.

Meer over G.I. Joe: The Rise Of Cobra bij Spike

Tommy Lee Jones zoekt zijn zoon in In the Valley

Voormalig militair agent Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) wordt gebeld dat zijn zoon Mike – ook een militair – na het weekend niet is teruggekeerd op de basis. Vrij bizar nieuws, want Hank was er niet eens van op de hoogte dat Mike (Jonathan Tucker) al terug was uit Irak. Waarom had hij hem dit niet verteld? En wat is er nu met hem gebeurd?

Meer over In the Valley of Elah bij Net5

Jason Momoa gaat kopje onder in Aquaman

Op een dag komt Arthur (Jason Momoa) erachter dat hij niet zomaar een sterveling is, maar de rechtmatige troonopvolger van Atlantis, een stad onder water. Dus daarom kan hij zo goed zwemmen! Als hij ontdekt dat zijn gemene halfbroer de boel aardig aan het verstieren is ‘down under’ pakt Arthur zijn drietand en gaat kopje onder. Laat het recht zegevieren!

Meer over Aquaman bij Veronica

Een laatste glimp van Seymour Hoffman in A most wanted man

Oscarwinnaar Philip Seymour Hoffman schittert in een van zijn laatste films: A Most Wanted Man van de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. In de film speelt hij Gunther Bachman, het hoofd van de geheime Duitse veiligheidsdienst de zo zijn eigen plan trekt als er een verdachte Tsjetsjeense vluchteling opduikt.

Meer over A most wanted man bij Net5

 

Bekijk ook