De TV van gisteren: Franse en Noorse vrouwen op het WK Voetbal trekken 1 miljoen kijkers

Televizier logo

Geplaatst op 13 Juni om 8:48

Kijkcijfers nieuws

Je zou denken dat een voetbalwedstrijd van Frankrijk tegen Noorwegen op het WK voor vrouwen op NPO 3 niet zoveel kijkers zou trekken, maar de wedstrijd van woensdag bewees het tegenovergestelde. Frankrijk vs Noorwegen trok 1 miljoen kijkers.
Het was een spannende wedstrijd waarbij de VAR voor de uiteindelijke beslissing zorgde. Frankrijk kreeg een strafschop en won daardoor met 2-1. Maar of dat nou zo terecht was...

Onze boerderij

Op NPO 1 presenteerde Yvon Jaspers een herhaling van het veelbesproken Onze boerderij, waarin ze het boerenleven promoot. Yvon kwam een beetje in de problemen door het programma omdat ze precies hetzelfde doet voor een veevoerbedrijf waarvoor ze schnabbelt. Dat kan de kijkers niks schelen, Onze boerderij trok een respectabele 932.000 kijkers.

De noodcentrale

Op RTL 4 deed Obese het aardig met 701.000 kijkers, Verminkt op dezelfde zender trok 607.000 kijkers en de eerste aflevering van De noodcentrale op SBS 6 was goed voor 560.000 kijkers. Het programma over centralisten van de noodnummers was eerder te zien bij de EO.