WithLove.tv-Tip: An En Vogue Christmas
Tip

Geplaatst op 7 December om 12:00

Net Gemist nieuws

Een heerlijke kerstfilm met de dames van de band En Vogue in de hoofdrol. De dames worden gebeld om met een zoetgevooisde stemgeluid een noodlijdende concerthal van de ondergang te redden...

Even terug naar de 90’s. En Vogue is terug! Die heerlijke R&B meidengroep met knallers als Don’t Let Go en Free Your Mind. In An En Vogue Christmas: een super muzikale film met een heerlijk kerstgevoel. Zing lekker mee en geniet van een reünieconcert!

Films streamen met WithLove.tv

Je ziet An En Vogue Christmas op WithLove.tv, dé online streamingsdienst voor liefhebbers van romantische films. Met kerst is de zender ook nog eens helemaal in feeststemming, wan dan staat er elke dag een nieuwe kerstfilm online. De place to be voor jouw xmas guilty pleasures. TVgids.nl tipt in samenwerking metWithLove.tv de hele maand december de leukste kerstfilms.

Een maand gratis kijken!

Als je zin hebt gekregen in lekker veel kerstfilms, een abonnement op WithLove.tv kost 5,95 euro per maand. Maar lezers van TVgids.nl kijken nu de eerste maand gratis. Wie zich registreert via deze link maakt bovendien kans op maar liefst een jaar lang gratis weg zwijmelen met WithLove.tv!