Katja, Najib en Gert in nieuw RTL 4-spelprogramma De Battle

Televizier logo

Geplaatst op 7 November om 14:41

Amusement

Nederland vs België

RTL 4 lanceert eind december een volledig nieuwe spelshow. In De battle strijden Najib Amhali en Katja Schuurman voor Nederland tegen Vlamingen Gert Verhulst en James Cooke.

Elke aflevering krijgen Gert Verhulst, James, Katja Schuurman en Najib Amhali een opdracht voorgeschoteld van een bekende Nederlander (o.a. Jan Smit, Edsilia Rombley, Buddy Vedder en Trijntje Oosterhuis) of een bekende Vlaming (o.a. Herman Brusselmans, Helmut Lotti en Erik van Looy). En die opdracht krijgen ze telkens uit één van de vier verschillende categorieën: een shownummer, een breinopdracht, een behendigheidsproef en een gevaarlijke stunt. Lieke van Lexmond en Vlaming Peter van der Veire presenteren de show.

Acrobatische stunts

Katja, Najib, Gert en James moeten de gekste dingen doen: van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogtes tot hersentraining. Het speelt zich allemaal af in de grootste tv-studio van België: het pop-up theater van Studio 100. Voorzien van spectaculaire technieken. Zo zijn er vijf, door GPS-aangedreven, mobiele tribunes die 600 man publiek vliegensvlug op een andere plek in de studio plaatsen, zodat de studio volledig klaar is voor de volgende stunt of opdracht.

De Battle is vanaf zondag 22 december om 20.00 uur te zien bij RTL 4.