Televisie
Topchefs ontdekken het geheim van de kaassoufflé
Esther Hut
  ·  Hoe je een kaassoufflé maakt? De doorsnee Nederlander opent het pak, doet hem in goed heet frituurvet en haalt hem er na een paar minuten weer uit. Daarna is het alleen nog een kwestie van de mond niet al te erg branden.
Snackmasters
In Snackmasters gaan chef-koks Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Blue en Schilo van Coevorden van restaurant Taiko een paar stappen verder. Met chirurgische precisie ontleden ze een kaassoufflé om hem daarna tot in de finesses na te maken. Nog geen simpel klusje, want welke kaas moeten ze gebruiken voor de vulling? En hoe zorgen ze ervoor dat hun product ook zo'n mooi gouden korstje krijgt?
De kaassoufflé is overigens een typisch Nederlandse snack. De Haastrechtse snackbareigenaar Hans van Bemmel verzon het frituurhapje in 1969.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsAlles wat je moet weten over de Videoland-serie Máxima
Kom alvast in de stemming voor Koningsdag met de Videolandserie over koningin Máxima. Het zesdelig drama gaat terug naar de jaren waarin ze als econoom furore maakt in New York. Dan ontmoet ze kroonprins Willem-Alexander.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 16:45RTL brengt dagelijkse nieuwsquiz op de buis
15:10Filemon Wesselink maakt programma over Ozempic
14:10Enorme belangstelling voor Code Rosé van de Meilandjes
13:36Joost Klein volgens bookmakers in top 3
10:14Pijnlijk: Gordon wil nooit meer praten met RTL Boulevard