Nieuws
Koken: Mosselen met friet in Zeeland
Jeroen de Goeij
  ·  
©
AVROTROS
In deze herhaling van De Streken van Van Boven is Yvette in Zeeland om haar lievelingsgerecht te maken.
En dat is: mosselen met friet. Ze snijdt hiervoor zeewier uit de Westerschelde voor de mayo en rooit, glibberend door de modder, zelf de aardappelen. Zo'n heerlijk bord tover je niet zomaar op tafel.
De streken van Van Boven
Met haar auto vol keukengerei en servies en haar hond Hughie als reisgenoot gaat Yvette van Boven op culinaire roadtrip, op zoek naar lekkernijen in Nederland. Overal waar zij komt, van boerenerven tot in de haven, maakt zij met de producten uit die streek gerechten.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 15:04Zo werd Jurre Geluk omgetoverd tot Miss Showbee
14:41Ewout Genemans op pad met stormchasers
14:08S10 en Linda Hakeboom delen eerste beelden documentaire
13:25Hoe gaat het nu met Mieke en Nick uit Meer Dan Verwacht?
13:02Carlo Boszhard richt zich tot Songfestival-spokesperson Nikkie de Jager