Nieuws
Koekjes en kersen
Keuze te over als het gaat om typisch Nederlandse koekjes. Van Jan Hagel tot speculaas, in Het beste van heel Holland bakt zijn ze een welkome toevoeging voor de Hollandse koekjestaart die de bakkers drie jaar geleden maakten. In het tweede seizoen kregen de kandidaten de technische opdracht om een brosse lekkernij uit Frankrijk te maken: amandelkrullen. Maar waarvoor was die bezemsteel ook alweer nodig?
Gigantische kers
Voor het spektakelstuk gaat de aflevering terug naar afgelopen januari. Maak een 3D-fruittaart, luidde de opdracht toen. Anouk wist de jury het meest te imponeren met haar baksel in de vorm van een gigantische kers. Deze winnaar van afgelopen seizoen is nog lang niet uitgebakken, want ze is momenteel druk met het schrijven van haar eigen receptenboek.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:23Uit z’n plaat: Zo zag je Frans Bauer niet eerder
10:15Rico Verhoeven barst in tranen uit in Rooijakkers Over de Vloer
08:47De TV van gisteren: Dwars Door de Lage Landen levert tranen op in Flevoland
06:47Vanavond op TV: Plakshot, Renze, Zwartboek
16:05NPO ziet niets in al geschreven opvolger De Joodse Raad