Video

Geniet van de meest iconische films tijdens de Icons of Cinema-maand op Paramount Network

Partnerbijdrage ism Paramount Network

  ·     ·  
Lara Croft: Tomb Raider / The Devil's Advocate / The Shawshank Redemption
Delen

Paramount Network vertoont eigenlijk het hele jaar door al de beste Hollywoodfilms, maar in februari 2024 doet de zender er een extra schepje bovenop. Deze hele maand staat namelijk in het teken van Icons of Cinema.

Wij raden je aan om genoeg popcorn, frisdrankflessen en wat dekens in huis te halen voor het ultieme kijkplezier.

Icons of Cinema

Mocht er bij het lezen van de term 'Icons of Cinema' nog geen belletje gaan rinkelen, is dat helemaal niet erg. We leggen het graag uit. In deze speciale actiemaand neemt Paramount Network je dagelijks rond 20:30 uur mee op een reis door de tijd, waarbij je de kans krijgt om opnieuw verliefd te worden op enkele van de meest iconische films aller tijden.

Je kunt het dan ook zo gek niet bedenken of de film wordt deze maand uitgezonden. Van The Great Gatsby (2013) en Lara Croft: Tomb Raider tot Forrest Gump, en van The Shawshank Redemption en The Shining tot The Addams Family, ze komen allemaal voorbij.

The Devil's Advocate

Op deze vrijdag 2 februari staat The Devil's Advocate uit 1997 op het programma. Deze klassieker draait om Kevin Lomax (gespeeld door Keanu Reeves), een jonge en succesvolle advocaat uit Florida. Wanneer hij een aanbod krijgt om voor een prestigieus advocatenkantoor in New York te werken, lijkt het een kans die hij niet kan laten liggen. Maar al snel ontdekt hij dat het kantoor van John Milton, briljant gespeeld door Al Pacino, meer duistere geheimen herbergt dan hij ooit had kunnen vermoeden.

Hoewel The Devil's Advocate voor sommigen aanvankelijk als een wat saaie Grisham-rechtbankfilm kan lijken, ontpopt deze film zich stiekem tot een fascinerende bovennatuurlijke thriller met Al Pacino als de perfecte duivel: charmant en onweerstaanbaar. Net als de film zelf.

The Devil's Advocate is op vrijdag 2 februari vanaf 20:30 uur te zien op Paramount Network. Houd deze pagina in de gaten om erachter te komen wat februari nog meer in petto heeft.

Wat je verder niet mag missen

Alle tips

Dolf Jansen van start met zevendelige komische panelshow Deze Week in de Reclame

In de komische panelshow Deze Week in de Reclame onderzoekt Dolf Jansen samen met bekende Nederlanders de invloed van reclame op ons dagelijks leven. Toonaangevende reclamemakers Aad Kuijper en Anne Stokvis treden op als teamcaptains.
Lees verder
 
Toon meer tips