© KIJK.nl

Video

Video: De winnaar van The Tribute - Battle of the Bands 2024 is bekend

Judith Regeling

  ·  
Frans van Zoest (Spike) in The Tribute - Battle of the Bands
Delen
De vlag kan uit bij de bandleden van Bee Gees Forever! Zij wonnen vanavond alweer het derde seizoen van The Tribute - Battle of the Bands en mogen daarom in april tot driemaal toe een uur lang optreden in een bomvol Ziggo Dome.

Dit groot genoegen van de vele kijkers!

Lees ook: De beste optredens van Bee Gees Forever in The Tribute: Battle of the Bands op een rijtje 

Ziggo Dome

De fans van The Tribute - Battle of the Bands die een kaartje hebben weten te bemachtigen, kunnen zich sowieso opmaken voor een prachtige show. Naast Bee Gees Forever zullen ook de nummers 2, 3 en 4 van de competitie optreden: The Fortunate Sons, Brothers of Blues en Sinatra by Douglas & Bosco.

Elke band zal wel een verschillend deel van de show verzorgen. Bee Gees Forever is de hoofdact en zal een volledig uur optreden. The Fortunate Sons is de co-headliner. Aan Brothers of Blues is de eer om de supportact te verzorgen, en de act van Sinatra by Douglas & Bosco neemt de opening voor zijn rekening.

The Tribute - Battle of the Bands

Met de bekendmaking van de eindklassering komt er officieel een einde aan het derde seizoen van The Tribute - Battle of the Bands, een show die wekelijks bijna een miljoen kijkers trok. Toch nog even genieten? Bekijk hierboven dan het winnende optreden van Bee Gees Forever.

The Tribute - Battle of the Bands is ook in zijn geheel terug te kijken via KIJK.nl

Wat je verder niet mag missen

Alle tips
Toon meer tips