×

Nog 1 dag om te stemmen

Wie gun jij de Televizier-Ring Online-videoserie 2024?

Politie 24/7 op Gouden Televizier-Ring Gala 2023
De stembussen van de kwalificatieronde voor de Televizier-Ring Online-videoserie 2024 sluiten bijna. Breng dus nog snel je stem uit en maak kans op fantastische prijzen!

Video

Video: De winnaar van The Tribute - Battle of the Bands 2024 is bekend

Judith Regeling

  ·  
Frans van Zoest (Spike) in The Tribute - Battle of the Bands
Delen
De vlag kan uit bij de bandleden van Bee Gees Forever! Zij wonnen vanavond alweer het derde seizoen van The Tribute - Battle of the Bands en mogen daarom in april tot driemaal toe een uur lang optreden in een bomvol Ziggo Dome.

Dit groot genoegen van de vele kijkers!

Lees ook: De beste optredens van Bee Gees Forever in The Tribute: Battle of the Bands op een rijtje 

Ziggo Dome

De fans van The Tribute - Battle of the Bands die een kaartje hebben weten te bemachtigen, kunnen zich sowieso opmaken voor een prachtige show. Naast Bee Gees Forever zullen ook de nummers 2, 3 en 4 van de competitie optreden: The Fortunate Sons, Brothers of Blues en Sinatra by Douglas & Bosco.

Elke band zal wel een verschillend deel van de show verzorgen. Bee Gees Forever is de hoofdact en zal een volledig uur optreden. The Fortunate Sons is de co-headliner. Aan Brothers of Blues is de eer om de supportact te verzorgen, en de act van Sinatra by Douglas & Bosco neemt de opening voor zijn rekening.

The Tribute - Battle of the Bands

Met de bekendmaking van de eindklassering komt er officieel een einde aan het derde seizoen van The Tribute - Battle of the Bands, een show die wekelijks bijna een miljoen kijkers trok. Toch nog even genieten? Bekijk hierboven dan het winnende optreden van Bee Gees Forever.

The Tribute - Battle of the Bands is ook in zijn geheel terug te kijken via KIJK.nl

Wat je verder niet mag missen

Alle tips

Henk Schiffmacher mijmert over zijn nalatenschap in deze nieuwe realityserie

Kan Henk Schiffmacher zijn tatoeage-imperium overdragen aan zijn twee dochters nu de jaren gaan tellen? In de realityserie Schiffmacher's Legacy mijmert Schiffmacher over zijn nalatenschap en laat hij zien hoe hij werkt en leeft.
Lees verder
 
Toon meer tips