Video

Video: Eus imiteert Johan Derksen opnieuw

Tessa Kok

  ·  
Özcan Akyol en Johan Derksen in Vandaag Inside
Delen
In de aflevering van Vandaag Inside van gisteravond deed Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, opnieuw een imitatie van Johan Derksen. Waar hij dat de vorige keer deed toen Johan afwezig was vanwege ziekte, deed hij het dit keer in het bijzijn van Johan zelf.

Imitatie

Toen Johan Derksen onlangs even ziek was, schoof Eus aan bij de Vandaag Inside-tafel om hem te vervangen. Hij wist het publiek destijds aan het lachen te krijgen met imitaties van Derksen. Gisteren deed Eus een nieuwe poging, maar dit keer zat Johan gewoon naast hem. Wilfred Genee barstte in lachen uit door de imitatie, vooral omdat Johan er helemaal op door ging. 

Over het nadoen van Derksen zei Eus het volgende: "Het was opvallend makkelijk om Johan na te doen.'' Derksen reageerde daarop met dat vooral zijn vrouw het heel leuk vond. 

Bekijk de video van de imitatie hieronder.

Wat je verder niet mag missen

Alle tips

De Getrouwen proberen hun hoofd boven water te houden in De Verraders

In het Château de Béguin zijn de overgebleven getrouwen niet alleen bezig met het ontmaskeren van de verraders, maar ook met het bewijzen van hun eigen onschuld. Niemand wil weggestuurd worden uit het prachtige kasteel van De Verraders.
Lees verder
 
Toon meer tips