Nieuws
Zeegeluiden op de menukaart in De smaak van Joël
CTR
  ·  Een gerecht lekkerder laten ruiken of smaken, dat kan met aroma’s. Hoe het proces van aromatiseren precies in elkaar steekt, zoekt Joël Broekaert uit in De smaak van Joël. De culinaire journalist test zijn smaakpapillen met drie jonge experts en gaat naar het Engelse plaatsje Bray. Daar brengt hij een bezoek aan The Fat Duck, een van de beste restaurants ter wereld.
Blumenthal
Chef-kok Heston Blumenthal gebruikt geur- en smaakstoffen niet alleen om gerechten lekkerder te maken, maar ook om nostalgische gevoelens op te wekken. Joël moet dus terug naar zijn jeugd. Met zijn drie Michelinsterren staat The Fat Duck sowieso bekend om zijn experimentele keuken. Zo serveert het restaurant ijs van vloeibare stikstof en staat sashimi met een iPod vol zeegeluiden op het menu.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsNieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 100 heeft een aantal verrassingen in petto
Een nieuw seizoen met nieuwe regels. Postcode Loterij Eén tegen 100 met Caroline Tensen heeft een aantal veranderingen ondergaan.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:15Winnaar De Verraders: 'Niks gescript'
10:29Ook Ilse DeLange deed auditie voor ESF, Numidia lang favoriet
10:09De TV van gisteren: De Verraders-finale trekt zoveel kijkers
06:47Vanavond op TV: The tourist, Make up your mind, Shrek Forever After
22:09Joost Klein gooit het op emotioneel slotakkoord tijdens tweede repetitie Eurovisie Songfestival