Tip
Nieuwe beelden van Undercover seizoen 3

Guidinc logo

Geplaatst op 10 september, 9:00

Netflix heeft nieuwe beelden en nieuwe informatie vrij gegeven over het derde seizoen van Undercover. En daarin wordt de criminele wereld behoorlijk opgeschud. 

De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven spelen in het nieuwe seizoen de drugsbazen Serkan en Leyla Bulut. Van Bob is (Tom Waes) lijken ze geen last te krijgen want hij is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen.

Bob moet weer undercover

Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door het Turkse echtpaar. Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Ferry Bouman

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman.

In deze samenvatting valt de naam van Danielle (Elise Schaap) niet, dus hopelijk zien we haar ook nog terug in de serie. 

Volgens Tom Waes komt Undercover 3 al in september op Netflix, maar een datum is nog niet bekend. 

Bekijk ook