3 x waarom het nieuwe seizoen van Hello Goodbye fantastisch is

Geplaatst op 15 Juli, 17:37

Tranentrekkers

Het lange wachten is bijna voorbij voor de fans van Hello Goodbye. Aankomende maandag gaat een gloednieuw seizoen van start, waarin presentator Joris Linssen nog voor de coronacrisis mensen aanspreekt op Schiphol.

Ook deze keer belooft het weer een seizoen te worden vol mooie verhalen over familie, liefde en vriendschap. Drie redenen om te kijken.

1. Tranentrekkers 

Bij een aflevering van Hello Goodbye hoort een doosje zakdoeken. Ook nu is het weer raak; volgens Joris Linssen staat het seizoen bol van ontroerende levensverhalen. Zo komt in aflevering 1 een jonge vrouw in beeld, die niet met haar familie op reis kan omdat ze extreem veel last heeft van heimwee. Ook treft hij een man die vertelt over het verlies van zijn vrouw en hoe zeer hij haar mist. 

2. Het vakantiegevoel 

Helaas zit een vliegvakantie er dit jaar voor de meesten niet in, maar met Hello Goodbye haal je toch een beetje de vakantiesfeer in huis. Al zijn het maar de reizigers die met koffers en gebruinde gezichten door de bekende deuren van de aankomsthal lopen.

5x de meest bijzondere afleveringen van Zomergasten

3. Bijzondere momenten 

Het meeste van dit seizoen is nog voor de coronacrisis gefilmd, maar een paar afleveringen zijn opgenomen toen de repatriëringsvlucht uit Marokko aankwam op Schiphol. Dit levert een hoop emotionele momenten op, van mensen die elkaar na maanden van afstand eindelijk weer kunnen zien.

Tijdens deze momenten zal er volop geknuffeld worden. "Misschien hebben mensen het gevoel dat het niet mag", zegt Linssen hierover. Volgens hem is het echter ook fijn om weer te zien. "Iedereen snakt naar een omhelzing."

Het nieuwe seizoen van Hello Goodbye is vanaf 21 juli elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.