Eigen huis & tuin keert vanaf maandag terug in nieuw jasje

Geplaatst op 28 Augustus, 11:00

Eigen huis & tuin: Lekker leven

Het nieuws dat RTL na 20 jaar de stekker trok uit Eigen huis & tuin, kwam als een schok voor de fans. Echter keert het programma al vanaf aankomende maandag terug in een nieuw jasje.

In Eigen huis & tuin: Lekker leven, dat iedere werkdag rond 17.00 uur te zien op RTL4, krijgt de kijker een dagelijkse dosis inspiratie voor een lekker leven in en rond het huis. Denk aan lifestyle, koken, interieur, sport, beauty en natuurlijk ook een kleine huis- of tuinklus hier en daar. 

Het programma wordt gepresenteerd vanuit de Eigen huis & tuin boerderij in De Bilt en de presentatie is in handen van Froukje de Both. Zij wordt ondersteund door vaste kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot.

Dit zijn de eerste beelden van Chateau Meiland

Passend format

Froukje de Both heeft veel zin in de nieuwe televisieklus. "Het is een format dat heel goed bij me past. Ik heb al jaren een grote affiniteit met interieur/wonen en ik ben altijd op zoek naar inspiratie m.b.t. alles wat te maken heeft met ‘lekker leven’ in en om het huis. Nu kan ik deze inspiratie dagelijks op doen en delen."

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag rond de klok van 17.00 uur bij RTL 4 te zien.