Evi Hanssen in de wereld van sexting en andere ellende

Geplaatst op 30 Juni, 14:15

De tv-tips van 30 juni

Wat de gevolgen van een onschuldig naaktfotootje kunnen zijn, laat Evi Hansen zien in de eerste aflevering van de reportagereeks Help, mijn borsten staan online. Verder zie je de tweede aflevering van The Bay en de film A good day to die hard. Dit zijn de tv-tips van 30 juni 2020.

Naaktfoto gaat viraal in Help, mijn borsten staan online 

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen laat in de vierdelige documentaire Help, mijn borsten staan online de donkere kant van het internet zien. Ze spreekt slachtoffers van sexting en confronteert een 52-jarige man die onder valse voorwendselen met een 14-jarige heeft afgesproken.

Help, mijn borsten staan online, zie je om 22:10 uur op NPO 3

Aflevering twee van The Bay

Wie gisteren gestart is met The Bay heeft geluk: de spannende serie is deze week elke dag te zien bij NPO 2. Het onderzoek naar de vermissing van de tienertweeling neemt vanavond een onverwachte wending. Rechercheur Lisa (Morven Christie) onderzoekt het alibi van de stiefvader en doet ze een belangrijke ontdekking.

The Bay zie je om 22:40 uur op NPO 2

John McClane is terug in A good day to die hard

De vijfde Die Hard-film verscheen in 2013 precies 25 jaar na de eerste. De hoofdrol in A good day to die hard is uiteraard opnieuw voor Bruce Willis als John McClane. De film brengt hem naar Rusland, alwaar zijn zoon zich aardig in de nesten heeft gewerkt. Gelukkig komt papa hem helpen.

A good day to die hard zie je om 20:30 uur op Veronica

Onbeperkt Modern Family kijken bij Netflix

Geen zin in iets van bovenstaande? Geen nood, ook on demand is er genoeg te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van alle seizoenen Modern Family? Jazeker. Je vind ze bij Netflix. Hier lees je er meer over:

Alles over modern Family op Netflix

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.

Bekijk ook