Mr. Frank Visser krijgt met Wordt u al geholpen? een dagelijks programma op SBS6

Geplaatst op 19 augustus, 14:42

Vanuit zijn werkkamer

We kennen mr. Frank Visser allemaal natuurlijk van programma's als De rijdende rechter. Binnenkort mag de juridisch deskundige een nieuwe televisieklus op zijn cv bijschrijven: Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? start vanaf maandag 31 augustus op SBS6.

In dit programma zet mr. Visser de deuren van zijn werkkamer dagelijks open voor iedereen die juridische hulp kan gebruiken. Wat kan je bijvoorbeeld doen als je dure zonnepanelen in de schaduw blijken te liggen? En bij wie kun je terecht als een lekkage enorme schade heeft veroorzaakt? In Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? krijg je het antwoord.

Vaste werkkamer

Mr. Frank Visser vertelt in een persbericht over zijn nieuwe televisieklus. "In dit nieuwe programma heb ik een vaste werkkamer waar mensen dagelijks terecht kunnen. Je kunt het vergelijken met een spreekuur bij de dokter: je maakt een afspraak op korte termijn, neemt plaats aan mijn bureau en vertelt je verhaal."

Deze BN'ers doen mee aan Ranking the stars

Dit zou om hulp vragen een stuk makkelijker maken. "Ik wijs mensen de weg in het oerwoud van wetten en juridische mogelijkheden. Niemand gaat de deur uit zonder passende juridische voorlichting."

De rijdende rechter

Mr. Frank Visser was op de publieke omroep jarenlang te zien in De rijdende rechter, een programma waarin hij burenruzies wist te sussen met zijn juridische expertise. Sinds 2016 maakt hij programma’s voor SBS6, waaronder Mr. Frank Visser rijdt visite en Mr. Frank Visser doet uitspraak.

Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? is vanaf maandag 31 augustus iedere werkdag te zien om 19:30 uur op SBS6.

           

Bekijk ook