Russell Crowe en Naomi Watts te zien in Amerikaanse dramaserie The loudest voice

Geplaatst op 18 Oktober, 11:49

Over Rogert Ailes

In de dramaserie The loudest voice krijg je een inkijkje in de beginjaren van de Amerikaanse nieuwszender Fox News. Bekende acteurs die tot de sterrencast behoren zijn onder meer Russell Crowe en Naomi Watts.

The loudest voice volgt Roger Ailes (gespeeld door Russel Crowe) vanaf 1996, wanneer hij ontslagen wordt bij zijn werkgever CNBC en besluit aan de slag te gaan bij Fox News. Deze conservatieve televisiezender is van mediamagnaat Rupert Murdoch en concurreert met de oude werkgever van Ailes.

Overtuigingen

Ailes brengt een aantal overtuigingen mee naar Fox News. Zo meent hij dat conservatieve kijkers behoefte hebben aan hun eigen nieuws, nieuws niet per se over feiten hoeft te gaan en dat hij niet de laan uit gestuurd kan worden bij Fox News als het goed gaat met de zender. Een aardig eisenpakket, zou je zeggen. 

Naar de top 

Van The loudest voice kan je de nodige drama verwachten. Je ziet hoe Ailes aan het werk ging en van Fox News een groot succes wist te maken, maar ook wat de gevolgen zijn voor zijn persoonlijk leven. 

De vooravond: Dit zijn de vijf hoogtepunten van afgelopen week

Sterrencast 

Een Amerikaanse serie is niet compleet zonder een sterrencast. Dit keer zijn het Russell Crowe, Naomi Watts, Sienna Miller, Annabelle Wallis, Seth McFarlane (bekend van Family Guy), Simon McBurney en Aleksa Palladino die hun opwachting maken in de zevendelige serie.

Leuk feitje: Russell Crowe is nauwelijks herkenbaar in zijn rol van Roger Ailes. De acteur kreeg verschillende lagen make-up en siliconen op zijn lichaam om op de echte, nogal pafferige Ailes te lijken.

The loudest voice is vanaf 23 oktober om 22.20 uur te zien op NPO2. Ook zijn alle afleveringen nu te zien op NPO Plus.