RKC wil stunten bij Ajax

Geplaatst op 14 Februari, 11:10

In de heenwedstrijd werd het slechts 1-2, en in de Johan Cruijff ArenA treft RKC Waalwijk een zwakker Ajax. Misschien is er wel wat te halen voor de ploeg van coach Fred Grim, die dit seizoen erg veel pech heeft.

Trainer Fred Grim wordt er gek van: zijn ploeg speelt verzorgd voetbal, maar staat stijf onderaan. De kans dat RKC Waalwijk vandaag de weg naar boven inslaat, is in theorie klein; de oud-doelman van Ajax gaat op bezoek bij zijn voormalige werkgever. Maar de Amsterdammers zijn in dit deel van het seizoen niet op hun sterkst en ploegen als FC Groningen hebben al aangetoond dat er iets te halen valt tegen de huidige kampioen.

Halve finale KNVB beker

Sparta ontvangt op Het Kasteel het FC Groningen van trainer Danny Buijs, dat iets van de oude glorie terugkrijgt na een desastreus begin van het seizoen. Vitesse speelt in de GelreDome tegen sc Heerenveen, nog zo’n ploeg die bij vlagen heel lekker voetbalt maar geregeld punten morst. PEC Zwolle speelt thuis tegen Feyenoord, dat de wind de laatste weken mee heeft en zich midweeks ook plaatste voor de halve finale van de KNVB beker.