Toon meer

Over HBO Max

Dankzij HBO MAX gaat er een enorme schatkist aan films en series open. De streamingdienst heeft een catalogus vol series en films, maar ook veel exclusieve titels die je nergens anders kunt zien. Veel HBO-series waren tot en met dit jaar te zien bij Ziggo Movies & Series XL, maar daar komt in 2022 grotendeels een eind aan.

Aanbod

Oude bekende series als Game of Thrones, Sex and the City en Friends. Nieuwe series als And Just Like That, Euphoria, Succession, The Flight Attendant en Raised by Wolves. 

En dan hebben we het nog niet eens over de films van Warner die al 45 dagen na de première in de bioscoop op HBO MAX staan. 

Prijs

De prijs is ongelooflijk scherp. Je hebt al een maandabonnement voor 2,99 euro per maand. 

Als je een zogenaamd Basic-abonnement voor 2,99 euro wil, moet je wel een beetje snel zijn. Dat aanbod geldt van 8 maart tot 31 maart, daarna gaat de prijs omhoog. Een Standard-abonnement kost 3,99 euro per maand, daarbij kun je op 3 schermen tegelijk kijken en in full HD en 4k. Ook hierbij vervalt de korting na 31 maart. 

Wanneer je tussen 8 en 31 maart een abonnement afsluit houdt je de 50% korting levenslang! Dus de prijs kan wel stijgen, maar blijft significant lager dan wanneer je niet in maart lid wordt. 

Na 31 maart wordt een abonnement dubbel zo duur €5,99 per maand (€46,99 per jaar) voor een Basic-abonnement en €8,99 (€59,99) voor een Standard-abonnement.