Toon meer

Over SkyShowtime

Achter SkyShowtime zitten twee heel grote Amerikaanse. Comcast is eigenaar van het televisienetwerk NBC, tv-kanalen als MSNBC, CNBC USA Network en Syfy, de filmstudio Universal, en tv-aanbieder Sky Group, dat in enkele Europese landen actief is. In Amerika heeft Comcast de streamingdienst Peacock.

Paramount

De andere speler achter SkyShowtime is Paramount Global, tot voor kort bekend als ViacomCBS. Paramount Global is eigenaar van het Amerikaanse tv-netwerk CBS en kanalen als The CW, MTV, Comedy Central, Nickelodeon en Showtime. Ook de Paramount filmstudio hoort bij deze multinational, die daarnaast actief is met de streamingdiensten Paramount+, Showtime OTT en Pluto TV. 

Klassiekers en nieuwe series

Samen hebben Comcast en Paramount Global een enorme berg aan films en series. Sommige titels gaat tientallen jaren terug in de tijd - zoals filmklassiekers uit Hollywood en de complete Star Trek catalogus - en andere zijn splinternieuw. Een parel in de kroon van Paramount is bijvoorbeeld de moderne westernserie Yellowstone met Kevin Costner, die  momenteel wordt uitgebouwd tot een complete franchise.

Halo

Ook nieuwe series die we in Nederland nog nergens hebben kunnen zien, zoals het op de computergame gebaseerde Halo en de Godfather-serie The Offer zijn straks te zien op SkyShowtime. Natuurlijk is dat nog lang niet alles, want de catalogus van SkyShowtime is goed voor tienduizend uur kijkplezier.